Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Herkes Sokaktayken Onlara Yasaktı, Şimdi Herkese Yasak Onlara Serbest
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Herkes Sokaktayken Onlara Yasaktı, Şimdi Herkese Yasak Onlara Serbest

Şanlıurfa

Koronavirüs sebebiyle uzun süreden beri sokağa çıma yasağı olduğu için dışarı çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılar, tüm yurtta uygulanan sokağa çıkma ysağının olduğu gün onlara dışarı çıkıp hava aldılar.


Şanlıurfa’da Ramazan Bayramının 1. günü saat 14.00 ve 20.00 arası sokağa çıkmaları serbest olan 65 yaş üstü vatandaşları unutmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince; şeker ve kolonya dağıtarak Ramazan Bayramlarını kutladı. 

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağında belirli saatlerde sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sürpriz yaparak Ramazan Bayramları kutlandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün selamlarını ve bayram tebriğini ileten Zabıta ekipleri, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulundu. 
65 yaş ve üzeri vatandaşlar, Bayramın 1. gününde yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Beyazgül’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.