Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran’a Turizm Şehri Unvanı Verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran’a Turizm Şehri Unvanı Verildi

Şanlıurfa

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İnanç ve tarih turizminin önde gelen bölgelerin başında yer alan Şanlıurfa’nın Harran ilçesinin 8c olan turizm notu 9c’ye yükseltilerek, “Turizm Şehri unvanını” da verdi.



Harran’ın turizm notunu yükselten Kültür ve Turizm Bakanlığı ayrıca 30 yıldır talep edilen “Turizm Şehri unvanını” da verdi.
İnanç turizminin önemli merkezlerinden Harran, 30 yıldır alamadığı Turizm Şehri unvanını nihayet alması ilçede sevinçle karşılandı. Harran’ın yatırım yapılabilirlik notunun yükselmesiyle birlikte, SİT alanı olan alanlarda belediyenin tasarruf yetkisi artacak. Bütçedeki payı da yükselecek olan Harran’da, personel kadro sayısı da yükseltilecek. Efes ve Kapadokya’daki gibi yerlerde yapılan yatırımlar Harran ilçesine de gelmiş olacak. Harran ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da etkin kontrolüne girmiş olacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.