Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye'de Dezenfekte Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye'de Dezenfekte Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor

Şanlıurfa

Çin’de ortaya çıktıktan sonra tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yayılmaya başlandı. Eyyübiye İlçe Belediyesi, Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri çerçevesinde ilçe genelinde gece gündüz dezenfekte çalışmaları yaparak olası virüs salgınına karşı ilçeyi korumaya çalışıyor.

Eyyübiye Belediyesi ekipleri; temizlik, dezenfekte ve halk sağlığını korumaya yönelik çalışmaları ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyorç Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi ilan edilen Koronavirüs (KOVİD-19) salgınıyla ilgili Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçede adeta seferberlik başlatıldı.

YIKAMA ARAÇLARI İLE DEZENFEKTE YAPILIYOR

 İlçe genelinde temizlik ve dezenfekte ile girilmedik yer bırakmayan ekipler, yıkama aracı olarak kullanılan araçları dezenfekte araçlarına çevirdi. Mahalle mahalle, sokak sokak çalışma yürüten ekipler, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanları belirli periyotlarla her gün dezenfekte ediyor. Halk sağlığını korumaya yönelik çalışma yürüten Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, titiz çalışmasını sürdürüyor. Sokağa çıkmalarına sınırlandırma getirilen 65 yaş üstü ve kimsesiz vatandaşlar için de harekete geçen ekipler, sosyal belediyecilik örneği sergileyip, 444 03 63 numaralı telefonla ulaşan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Bizler sizlerin sağlığı için dışardayız. Ekiplerimiz gece gündüz demeden her türlü çalışmayı yürütüyor. Sizlerden ricamız; kurallara riyaet etmeniz ve mümkün mertebe evden dışarı çıkmamanızdır.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.