Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Belediye Başkanı Kim Olacak? Menderes Atilla'dan Açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Belediye Başkanı Kim Olacak? Menderes Atilla'dan Açıklama

Şanlıurfa

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından görevden alınan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın Yerine kimin seçileceği merak konusu olurken önceki dönem belediye başkanı Menderes Atilla'dan flaş açıklama geldi.

Menderes Atilla, Ak Parti’nin Belirleyeceği Adayı Kayıtsız Şartsız Destekleyeceğiz

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Abdullah Aksak için 18 yaşından küçükken ruhsatsız silah bulundurmaktan aldığı 2 yıl 9 ay hapis cezası nedeniyle mazbatasının iptaline karar verdi.

YSK’nın Abdullah Aksak’ın mazbatasının iptal kararının ardından mevcut belediye encümenlerinin içinden yapılacak olan oylamanın ardından yeni başkan seçilecek. Konuyla ilgili bir araya gelen geçmiş dönem belediye başkanı ve Demokrat Parti adayı Menderes Atilla, 5 encümeni ve Ceylanpınar kanaat önderi Mehmet Atilla ile birlikte Ak Parti Genel Merkezinin belirleyeceği belediye başkanı adayını kayıtsız şartsız olarak destekleyeceklerini açıkladı.

Ak Parti genel merkezinin belirleyeceği Ceylanpınar Belediye Başkan adayını kayıtsız şartsız destekleyeceğini ifade eden geçmiş dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,’’12.12.2019 tarihinde Abdullah Aksak’ın mazbatasının Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptali sonucunda kurul tarafından kalan süre için belediye meclis üyelerinin içinden bir başkan seçilmesine karar verilmiştir. 

Ceylanpınar ilçemiz 90.000 nüfusa sahip olup, sınıra sıfır noktasında stratejik öneme sahip bir yerleşim yerimiz olup ilçemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak, ilçemizin güvenliği ve selameti için belediyemizin yanlış kişiler tarafından yönetilmemesi adına şahsım Menderes Atilla ve yukarıda arz ettiğimiz sebeplerden dolayı Ak Parti Genel Merkezinin belirleyeceği belediye başkanı adayını kayıtsız şartsız olarak destekleyeceğimizi, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin emrinde olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz’’dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından söz alan Demokrat Parti belediye encümeni Şeyhmus Bayır, Eyyüp Şengül, İbrahim Almaz, Yusuf Geçen ve Cuma Budak ise Menderes Atilla’nın uygun gördüğü belediye başkan adayını sonuna kadar destekleyeceklerini açıkladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.