Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir'e Yeni Daire Başkanı Atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir'e Yeni Daire Başkanı Atandı

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak kısa bir süre önce kurulan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına yeni sim atandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı hali hazırda Gençlik Spor Müdürü Şube Müdürü olarak görev yapan Ahmet Dedeoğlu atandı. Dedeoğlu'nun dai,re başkanlığına atanmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından yaqptığı açıklamada Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiğini belirterek şunları yazdı: "Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini bizlere uygun gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımıza teşekkür ederim. Güzel dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. Rabbim Gençliğimize, şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah."

Kısa bir süre önce kurulan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bugüne kadar Sivil Toplum Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını yürüten Murat Müjdeji vekalet ediyordu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.