Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Buğday Hırsızlarına Polis Baskını
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Buğday Hırsızlarına Polis Baskını

Şanlıurfa

Suruç'ta  İş yeri ve kurumdan hırsızlık yaptıkları belirlenen iki zanlı polisin düzenlediği operasyonda yakalandı. Opersayonda iki çuval buğday ve çalıntı motosiklet ele geçirildi.

İlçede iş yeri ve kurumdan hırsızlık olayının faillerini tespit etmeye yönelik çalışma yapan Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri hırsızlık zanlıların M.C ve A.Ö isimli şahıslar olduğunu belirledi.

Zanlıları yakalamak için düğmeye basan ekipler Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde M .C isimli şahsın evine baskın yaptı.

Ekiplerin evde yapmış olduğu geniş çaplı aramalarda 8 parça süs eşyası, 1 adet yan keski, 1 adet Hera marka 140761 seri numaralı otomatik tüfek ve 5 adet kartuş el konuldu. Aramalarda M .C isimli şahsın beyanında bir isyerinden çalınan 2 çuval buğdayı ise A.O isimli şahsa süs eşyalarının bir kısmını H.A şahıslara

sattığını tespit etti.

Şahsin beyanı üzerine operasyonu genişleten ekipler H.A isimli şahsın evinede operasyon düzenledi.Evde yapılan aramada 1 adet plakasız şasesi kazıntı Motosiklet ve 7.9 gram Eroin ele geçirildi.

M.C ve A.Ö isimli şahıslar İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık suçundan gözaltına alındı. İlçede suç ve suçlulara yönelik Emniyet Müdürlüğünün operasyonları sürüyor.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.