Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
 BİLİMİN GÜNEŞİ ŞANLIURFA’DA DOĞUYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

 BİLİMİN GÜNEŞİ ŞANLIURFA’DA DOĞUYOR

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa gençliği ve geleceği için vizyoner projelerinden biri olan “Şanlıurfa Bilim Merkezi” projesinde çalışmalar sürdürülüyor.

Bilimin güneşinin bu topraklarda doğduğu ve dünyaya ilham olduğu bilinen Şanlıurfa’da gençlerin bilime olan ilgisini artırmak, bilimsel çalışmalara katkı sağlamak, Şanlıurfa’da bilim insanları, mucitler yetişmesini sağlamak amacıyla Şanlıurfa Bilim Merkezi inşaat alanında kazı çalışmaları devam ediyor.

Köklü tarihinde birçok kültür ve medeniyete ev sahipliği yapan Şanlıurfa’da, TÜBİTAK’ın destekleriyle bilim ve teknoloji alanında da önemli adımlar atılıyor. İhale işlemleri tamamlanan Şanlıurfa Bilim Merkezinin yapılacağı alanda iş makineleri hummalı bir şekilde çalışıyor.

Tarihin ilk bilim merkezlerinden olan Şanlıurfa, Bilim Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte gelecekte de bu özelliğiyle anılacak ve bir bilim yuvası haline gelecek. Çocukların kendilerini, yeteneklerini keşfedebilecekleri, Ar-ge çalışmalarını yürütebilecekleri, deney ve araştırma yapabilecekleri modern bir tesise kavuşmuş olacaklar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.