Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye Başkanlarından Hayrat Yardım’a Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye Başkanlarından Hayrat Yardım’a Ziyaret

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL ve beraberindeki, Karaköprü belediye başkanı Metin BAYDİLLİ ile Haliliye belediye başkanı Mehmet CANPOLAT Hayrat Yardım Eyyübiye Toplum Merkezine Ziyaret.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette faaliyet katlarını gezen BEYAZGÜL sırasıyla yetim giyim mağazası, Diş tedavileri ve Sağlık muayeneleri katını, Eğitim katını Psikososyal Odalarını ve çok amaçlı salonları ziyaret etti.

Burada görüşlerini aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL; “Bu merkezde herşey düşünülmüş deyip emeği geçen herkesi tebrik etti, Burada yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Abdullah TOPRAK bu merkezdeki projeler hakkında bilgi verdikten sonra. Halı hazırda 1000 kayıtlı ailemizin 700 tane yetim çocuğuna 30’dan fazla gönüllü diş hekimi, doktor ve psikologların katılımıyla diş tedavisi, genel muayene ve psikososyal terapilerin olduğunu İfadelerine yer verdi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Abdullah TOPRAK, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.