Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Aslan Ali Bayık’a Hacı Musa Aşiretinden Büyük Destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Aslan Ali Bayık’a Hacı Musa Aşiretinden Büyük Destek

Şanlıurfa

Şanlıurfa hilvan ilçesinde 31 Mart Seçimlerine günler kala iki önemli aşiret, Hacı Musa aşiretinden Güzel ailesi ile Şeyhanlı Aşiretine mensup Aydoğdu aileleri AK Parti'ye katılım gerçekleşti.

Yapılacak Mahalli İdareler seçimleri öncesi aldığı desteklerle gücüne güç katan AK Parti'ye katılımlar devam ediyor.

Hilvan'ın önde gelen aşiretlerinden Hacı Musa aşiretinden Güzel ailesi ile Şeyhanlı Aşiretine mensup Aydoğdu aileleri AK Parti'ye katılarak Başkan Adayı Aslan Ali Bayık'a açık destek vereceklerini açıkladı. Çimdelli Mahallesi'nde ikamet eden aileler, önceki akşam toplu halde Aslan Ali Bayık'ın seçim bürosuna giderek seçimde tercihlerini AK Parti Adayı ndan yana kullanacaklarını belirtti.

31 Mart'a sayılı günler kala seçmenle buluşma çalışmalarını aralıksız sürdüren Hilvan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, hizmete inanan herkes yanımızda yer alıyor dedi.


Seçim bürosuna gelen binlerce kişiye hitap eden Bayık 'Öncelikle gücümüze güç katan ve hizmete inanıp yanımızda yer alan Hacı Musa Aşiretinden Güzel Ailesi ve Şeyhanlı Aşiretinden Aydoğdu Ailesi mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Adaylığımızın kesinleşmesinin ardından yaptığımız balkon konuşmasında Hilvanlılara sanayiden, üretimden, iş ve aştan, barıştan ve huzurdan bahsettik. HDP ise tam aksine zindanlardan, kelepçelerden ve açlık grevlerinden korkmadıklarını belirtti. Hiçbir siyasi partinin AK parti kadar söz verdiği vaatleri yerine getiremeyeceğini hepimiz biliyoruz. Çünkü güçlü bir liderimiz ve güçlü bir iktidarımız var. Allah'ın izniyle hep birlikte kazandığımız zaman vaat ettiğimiz her projeyi güçlü liderimiz Sayın recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde hizmet olarak ayaklarınıza getireceğiz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

İlham batman 72 3 Yıl Önce

Şimdi bu asiret aslan Ali Bayık hacı Musa beeg e xoyti asiretinde mi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.