Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Avukat Tokdemir Cihannüma Urfa Şubesi Konuğu Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Avukat Tokdemir Cihannüma Urfa Şubesi Konuğu Oldu

Şanlıurfa

İstanbul baro avukatlarından Şanlıurfalı Avukat Serdar Tokdemir, Cihannüma Şanlıurfa şubesinin konuğu oldu. Tokdemir 31 Mart İstanbul Seçimleri ve sonrasında yaşananları anlattı.

Şanlıurfa'da bir özel otelde düzenlenen programın açılışında konuşan Cihannüma Şanlıurfa Şubesi Başkanı Eyyüp Azlal, "büyük oyunların oynandığı İstanbul seçimleri ile ilgili olayın içerisinde olan seçimleri bire bir takip eden Av.Serdar Tokdemir'i ağırlıyoruz. Avukat Tokdemir, seçim gecesi yaşananları Seçim izleme merkezinde takip eden avukatlardandı. onun anlatacakları elbette önemli" dedi.
Daha sonra söz alan Avukat Serdar Tokdemir, İstanbul seçimleri gecesinde yaşananları bir bir anlattı.

Kendilerine ilk ulaşan sonuçlarda sayın Binali Yıldırım' ın az fir farkla seçimi önde bitirdiği bilgisine ulaştıklarını dile getiren Tokdemir; "Sayın Binali Yıldırım'ın önde olduğuna dair bilgiler sandık müşahitleri tarafından Ak Parti izleme merkezine ve oradan da hukukçular merkezine ulaşıyordu. gece saatlerine kadar bu şekilde devam eden sonuçlar gecenin bir yarısında bir anda işler tersine döndü ve Ekrem İmamoğlu'nun öne geçtiğini gördük" diye konuştu.

Tokdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Fakat saatler ilerleyince bu oy sonucunun İmamoğlu lehine döndüğü bilgisi Tartışmalara sebep oldu. burada İstanbul sadece sandık müşahitlerinin usulsüz uygulamaları sonucunda mağdur edilmemiş uluslararası bir operasyonla karşı karşıya kaldığını çok geç öğrenmişti. Bunun bir benzerini yakın zaman önce Amerika Birleşik Devletlerinin seçimlerinde de yaşanmıştı" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.