Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Araç Alım-Satım İhtiyacı Olanlara Duyrulur...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Araç Alım-Satım İhtiyacı Olanlara Duyrulur...

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 11 Nisan Fuar Merkezinde 09 Ağustos Pazar günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Açık Oto Pazarında vatandaşlar 2. el otomobillerini satış için sergileyebilecekler. 

Büyükşehir Belediyesi 11 Nisan Fuar Merkezinde 09 Ağustos Pazar günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Açık Oto Pazarında vatandaşlar 2. el otomobillerini satış için sergileyebilecekler. 

Araçlarını satmak isteyen ve araç almak üzere pazara gelecek olan vatandaşları ağırlayacak olan Açık Oto Pazarında Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal mesafe kuralları, maske kullanımı, sosyal alanlarda oturma düzeni gibi düzenlemeler ile hizmet verilecek.

11 Nisan Fuar Merkezinde Açık Oto Pazarına gelen vatandaşlar restauran, kafetarya ve dinlenme alanlarından faydalanabilecekler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.