Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
5 yıllık stratejik plan için toplantılar 5 gün sürdü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

5 yıllık stratejik plan için toplantılar 5 gün sürdü

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da 5 yıl boyunca uygulanacak olan stratejik plan için toplanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı tam 5 gün boyunca devam etti. biten toplantıların ardından konuşan Meclis Başkan Vekilli Ahmet Kaytan, "Toplantılarımız başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını tamamladı. Hafta içi süren birleşimlerin sonucunda özellikle önümüzdeki 5 yıl için uygulanacak stratejik planlama ile ilgili hazırlıklar görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, her ayın ilk haftasında düzenlediği Meclis Toplantısının bu ayki birleşimlerini yoğun katılımla tamamladı. 5 gün süren birleşimler Meclis Başkan Vekilli Ahmet Kaytan başkanlığında yapılırken, toplantıda Şanlıurfa adına önemli kararlar alındı.
Bugün sona eren toplantının ardından bir değerlendirme yapan Meclis Başkan Vekilli Ahmet Kaytan, "Ağustos ayı meclis toplantımızı tamamladık. Önümüzdeki 5 yıl için stratejik planla ilgili hazırlık görüşmeleri yapıldı. Büyükşehir Belediye meclisimiz Urfa'yı ve Urfalıları, çalışanları bütün unsurları ile sorunlarla yakından ilgileniyor ve çözüm üretmeye çalışıyor. 5 gün boyunca komisyon raporlarımızda çok önemli konulara değindik. Toplantılarımız başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Urfa aldığımız bu kararlar doğrultusunda daha da güzelleşecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim' dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Mr 5 Yıl Önce

Stratejik planının ne olduğunu bilen var mı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.