Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetim-Der kurban eti yardımında bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetim-Der kurban eti yardımında bulundu

Sağlık

Yetim-Der Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi yetim ailelere kurban eti yardımında bulundu.

Diyarbakır Yetim Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma Derneği (Yetim-Der) bir hayırseverin bağışlamış olduğu kurban etlerini ihtiyaç sahibi 50 yetim aileye dağıttı.

2010 yılından bu yana yardım faaliyetlerini sürdürmekte olan ve her ay yapmış oldukları hayır faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşan Yetim-Der, 2015 Kurban Bayramı’nda da binlerce aileye kurban eti ulaştırmıştı.

Yapılan yardım faaliyetleriyle ilgili kısa bir açıklamada bulunan Yetim-Der Başkan Yardımcısı Sertaç Tekdal, şunları söyledi: “Yıl içerisinde hayırseverler tarafından bağışlanan çeşitli yardım malzemelerinin yanında kurban, adak ve sadaka olarak ulaştırılan etleri de ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyoruz. Bu kapsamda yaptığımız faaliyetlerde 50 yetim aileye bir hayırsever tarafından bağışlanan kurban etini ulaştırdık.”

Yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür eden Tekdal, “Hayırsever halkımızdan talebimiz daha fazla yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri gözetmeleri ve onlara yardımcı olmalarıdır. Allah, destek sunan tüm hayırseverlerden razı olsun.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.