Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Erin, O genç için tüm imkanları seferber etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Erin, O genç için tüm imkanları seferber etti

Sağlık

İleri derecede kalp yetmezliği olan ve acil kalp destek cihazına ihtiyacı olan 18 yaşındaki Muhammed El İbrahim için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin harekete geçti.

Kalp yetmezliği çeken genç için Şanlıurfa Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Suriyeli Muhammed El İbrahim’in yardım çığlığına sessiz kalmayan yetkililer, gerekli çalışmaları hazırladı. İbrahim için İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden randevu alındı.

Valilikten yapılan açıklamada,” İleri derecede kalp yetmezliği olan ve acil kalp destek cihazına ihtiyacı olan 18 yaşındaki muhammed el İbrahim için, Valiliğimizin talimatı ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün girişimleri ile kalp destek cihazının temini ve kalp nakli için İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne hava ambulansı ile sevk edilecek.” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.