Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Ayhan, Aile Sağlık Merkezinde incelemelerde bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Ayhan, Aile Sağlık Merkezinde incelemelerde bulundu

Sağlık

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan beraberinde İl sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Gülüm ile birlikte, inşaatı devam eden sağlık tesisinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan beraberinde İl sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Gülüm ile birlikte, inşaatı devam eden sağlık tesisinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Yurt dışında yaşayan Şanlıurfalı Hayırsever Mehmet Öncel ve rahmetli kardeşi İbrahim Öncel tarafından, Mahmut Öncel adına Karaköprü İlçemiz Atakent Mahallesinde 9 Birimlik Aile sağlığı merkezi,112 komuta merkezi ve Depo’nun içinde bulunduğu Sağlık tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.
İl Sağlık Müdürümüzden ve teknik personelden inşaat hakkında bilgi alan Valimiz Salih Ayhan, “Sağlık alanında fiziki altyapı ve sağlık çalışanlarının sayısını artırarak en iyi duruma geleceğiz." dedi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm,2000 m2 lik alanda 1680 m2 kapalı alanı olan 9 Birimlik aile sağlık merkezi, 112 komuta merkezi ve 500 m2 lik depo, Şanlıurfalı Öncel Ailesi tarafından ilimize Kazandırılıyor. Allah Bu inşaatı üslenenden Öncel ailesinden razı olsun.

Aile sağlığı merkezlerinde birçok hastanenin de yükünü alarak ilk elden sağlık hizmeti verilmiş oluyor. Bu açıdan birinci basamak sağlık hizmetlerinden olan aile sağlık merkezleri çok önemlidir. Ayrıca bu tesisin yapımı ile Karaköprü’ de 7/24 hizmet veren Çocuk Polikliniklerinin yer açısından genişlemesi rahatlaması için, bu sağlık tesisi önem arz edecektir dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.