Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Uzmanlardan bel ve boyun fıtığı için manuel terapi tavsiyesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Uzmanlardan bel ve boyun fıtığı için manuel terapi tavsiyesi

Sağlık

​Uzmanlar, bel ve boyun fıtıklarının tedavisi için manuel terapi uygulamalarının tercih edilmesini tavsiye ediyor.

Geleneksel Hacamat ve Sülük Terapileri Eğitim ve Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği (Hacamat-Der) Başkanı Kadri İşler, omurga hastalıklarında sıklıkla kullanılan manuel terapi uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Manuel terapi uygulamalarının, fizik tedaviyi içeren tüm hastalıklarda kullanıldığını belirten İşler, bu tedavi yönteminin özellikle bel fıtığı, boyun fıtığı ve mekanik bel ağrılarında etkili olduğunu söyledi.

Manuel terapi uygulamalarının sağlıklı, yan etkisi olmayan ve kesin netice verebilecek bir uygulama olduğuna değinen İşler, “Öncelikle kişiyi vücudun 4,5 cm derinliğine ısı gönderen saunamıza alıyoruz. Burada vücuttaki siyatik sinirleri ve damar yapısını yumuşatıyoruz. Akabinde sıcak duş aldırdıktan sonra hastamızı traksion cihazına alıyoruz. Traksion cihazından sonra sedyemizde manuel terapi uygulamasına devam ediyoruz. Genelde bel fıtığı ve boyun fıtığı uygulamalarında çalışma yapıyoruz. İnsanlar, kışın bel tutulmaları, özellikle fıtıkların nüksetmeleri konusunda burada hizmet alabilirler.” dedi. (Hamza Adiyaman- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.