Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da 64 yaşındaki Covid-19 hastası 79 gün sonra taburcu oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da 64 yaşındaki Covid-19 hastası 79 gün sonra taburcu oldu

Sağlık

Şanlıurfa'da koronavirüsü mucizevi bir şekilde yenen 64 yaşındaki hasta 79 gün yattığı hastaneden iyileşerek taburcu oldu.

Öksürük ve nefes darlığı nedeniyle hastanemize başvuran M.B dahiliye doktorları ve servis hemşirelerinin takipleri ile 79 gün sonra iyileşerek taburcu oldu.
Hastane Başhekimi Uz.Dr. Mürsel KOÇER; "hastanemize Covid-19 pozitif olarak gelen hastamızın takiplerini yaptık, Dahiliye uzman doktorlarımızın kontrollerinde servis ve 30 gün yoğun bakımda solunum cihazına bağlı kalarak hemşire ve sağlık çalışanlarımızın takipleri ile hastamızın tedavisini yaptık. Durumu iyileşen Mustafa amcamızı 79 gün sonra taburcu ederek evine uğurladık." dedi.
Hasta Mustafa Bozdağ, hastaneden taburcu olurken doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanı personellerine teşekkür ederek sizleri çok seviyorum sözleri ile vedalaştı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.