Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Üniversite Hastanesinden Açıklama: iddialar tamamen asılsızdır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Üniversite Hastanesinden Açıklama: iddialar tamamen asılsızdır

Sağlık

Son günlerde Şanlıurfa Harran Üniversitesi hastanesinden, medyada yer alan iddialara ilişkin açıklama geldi. hastaneden yapılan açıklamada "çıkan iddialar tamamen asılsızdır" denildi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi hastanesi Tıbbi Onkoloji bölümünde hasta yoğunluğunun olduğu ve hasta mağduriyetlerinin yaşandığı yönündeki iddiaların asılsız olduğu belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

Hastane açıklamasında:

"Hastanemizin Tıbbi Onkoloji bölümünde hasta yoğunluğunun olduğu ve hasta mağduriyetlerinin yaşandığı yönünde çıkan iddialar tamamen asılsızdır.

Hastanemizin Tibbi Onkoloji Bilim Dalı bölümüne Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu’nun atanmasından sonra başta Şanlıurfa olmak üzere çevre illerden de bir çok hasta hastanemize gelerek tedavi olmak istemiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr Hakan Büyükhatipoğlu şunları ifade etti. “Hastanemize hastaların aynı dönemde başvurmaları nedeniyle geçici olarak bir süre yoğunluk oluşmuştur. Fakat Şanlıurfa genelinde hasta mağduriyetinin oluşması söz konusu değildir. 
Başvuran her onkoloji hastasına randevusuz olarak bakılıyor, yirmiye yakın hastamız yatarak tedavi görmekte ve yatak sorunumuz bulunmamaktadır.”

Son olarak konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek;
" Hastanemize başvuran hastalarımızın tedavileri geciktirilmeden yapılıyor ve geçici bir yoğunluk söz konusu olmuş olabilir ancak hastalarımız kesinlikle mağdur olmayacaktır, dedi."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.