Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tabipler odası sekreteri Dursun Çadırcı'dan kadınlar günü mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tabipler odası sekreteri Dursun Çadırcı'dan kadınlar günü mesajı

Sağlık

Şanlıurfa Tabip Odası Kadın Kolları Başkanı Uz. Dr. Dursun Çadırcı’dan kadınlar günü mesajı; “Dünden bu güne toplumsal hayatın odağında yer alan, her türlü zor şartlara katlanan, aile yapısının temel unsuru olan kadınlarımız daima sevginin, fedakarlığın ve özverinin kaynağı olmuştur, olmaya devam edecektir.

Hemen yanı başımızda komşumuz da yaşanan savaş dolayısıyla ne yazık ki şiddetin en acısını yaşayan kadınlar ve çocuklar hayatını kaybetmekte, savaşın, açlığın, yoksulluğun çaresizliğini en acı şekilde hissetmektedir.

Kadına şiddetin ve Hekime şiddetin maalesef hala çok konuşulduğu günümüzde çözüm noktasında yine kadına çok iş düştüğü inancındayım.

Dünya üstünde hiçbir kadına yakışmayan gözyaşlarının dinmesi temennisi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza mutlu, huzurlu, başarılarla dolu bir hayat dilerim” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.