Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siirt'te halka Aşure dağıtıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siirt'te halka Aşure dağıtıldı

Sağlık

Siirt'in Baykan ilçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikte halka Aşure dağıtıldı.

Baykan’da Kaymakamlık tarafından Baykan Merkez Camii avlusunda aşure etkinliği düzenlendi. Aşure etkinliğine Vali Mustafa Tutulmaz, İl Müftüsü Faruk Arvas ve halk katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirdiğini ve ortak paydada buluşabilmeyi sağladığını ifade etti.

Vali Tutulmaz, “Birlikte yaşamaya, kardeşliğe ve hoşgörüye çok ihtiyaç hissettiğimiz bu günlerde, kardeşlik binasını ayakta tutmak için aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Arnavut’uyla, bu aziz milletimiz bin yıldır bu coğrafyada dostluk, kardeşlik, barış ve huzur havası içinde yaşamaktadır ve yaşamaya da devam edecektir. Tüm farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Aşure günleri de, mayasını bu kültürden alan barışın kardeşliğin, huzurun sembolüdür.” dedi.

İl Müftüsü Faruk Arvas’ ın yaptığı duanın ardından, Aşure kazanlarının başına geçen Vali Mustafa Tutulmaz’ın halka aşure dağıtmasıyla etkinlik sona erdi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.