Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siirt'e kışa hazırlanırken kara tutuldular
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siirt'e kışa hazırlanırken kara tutuldular

Sağlık

Siirt kışlık yakacak hazırlamak için yoğun bir çalışma içerisine giren halk daha hazırlıklarını tamamlayamadan güne kar yağışıyla uyandı.

Siirt’te bazı bölgelerde doğalgaz kullanılırken doğalgaz kullanmayanlar ise kış hazırlıklarını tamamlayamadan kara tutuldu.

Gece saatlerinde bastıran ve günün ilk saatlerine kadar devam eden kar yağışı özellikle Eruh-Şırnak ve Eruh a bağlı köylerde ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.

Eruh-Şırnak karayolunun Kaymakam Çeşmesi mevkiinde yolun ulaşıma kapandığı bildirilirken, Eruh ilçesine bağlı Dikboğaz köyü ve Pervari ilçesi ne bağlı birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. 

Kar yağışı nedeniyle bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Şehir merkezinde ise kar temizleme çalışmalarına başlandığı gözlemlenirken, ana arterlerde ve caddelerde bulunan ağaçların dallarının, karın yükünü taşıyamayarak kırıldığı görüldü. (Muhammed Dayan - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.