Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SGK'nın öğrencileri bilgilendirme eğitimleri devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SGK'nın öğrencileri bilgilendirme eğitimleri devam ediyor

Sağlık

Sosyal Güvenlik Kurumu Batman İl Müdürlüğü, "Sosyal Güvenlik Bilincinin Oluşturulması ve Genel Sağlık Sigortası" kapsamında öğrencileri bilgilendirdi.

SGK İl Müdürlüğünün Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında lise öğrencilerine “Sosyal Güvenlik Bilincinin Oluşturulması ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında bilgilendirmeler yapılmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda SGK İl Müdürlüğü tarafından Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim verildi. Eğitime İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Güvenlik Denetmeni Mehmet Şafi Andıç ve Şef Kadri Şeran katıldı.

Sosyal Güvenlik Denetmeni Mehmet Şafi Andıç tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen seminerde, Sosyal Güvenlik Kurumunun amacının ne olduğu, sigortalılığın anayasal bir hak oluşu, GSS’nin kimleri kapsadığı, neden sigortalı olunması gerektiğini, sigortalı olmanın önemi, SGK’nın sigortalıya sağladığı haklar gibi konularda öğrenciler bilgilendirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması için eğitim faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, “Kişilerin sigortalı olması hem kendi geleceğini hem de aile bireylerinin geleceğini garanti altına almaktır.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.