Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SGK, KÖY KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SGK, KÖY KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Sağlık

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmeti Köylünün ayağına götürmeye devam ediyor.

Köy ziyaretleri kapsamında bu haftaki durağı tepedibi Köy’ü oldu. Köy evinde yapılan toplantıya katılan köylüler ilk defa sigorta konularında bilgilendirildiklerini söyledi.

Sosyal Güvenliğin önemini anlatan SGK yetkilileri, önceki hafta Abdurahman Dede köyünü ziyaret etmişlerdi. SGK Yetkilileri bu hafta ise, sigortalılık kolları ve tarım sigortası gibi konularda vatandaşları bilgilendirmek için Tepedibi köyünde bulunan köy sakinleriyle bir araya geldi. SGK İl Müdürü Mehmet Kara, İl Müdür Yardımcısı Hakan Hastürk, Merkez Müdür Yardımcısı Ahmet Kulantaş, Koordinasyon birim sorumlusu Ali Gündüz, Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulmasına yönelik olarak düzenlenen köy ziyaretleri programları çerçevesinde, sigortalılık kolları, Tarım sigorta, tarım tevkifat uygulamaları, isteğe bağlı sigorta, Genel Sağlık Sigortası, Emeklilik şartları, borçlanmalar, Sosyal güvenliğin vatandaşa getirdiği yenilikler ile prim afları konuları hakkında bilgiler verilerek Köy Sakinleri tarafından sorulan sorular cevaplandırıldı.

Şimdiye kadar daha önce her hangi bir kurum Amirinin köylerine kadar gelip kendilerini ziyaret etmediğini söyleyen Köy Sakini Naif Esin, “ 55 yaşındayım cumhuriyet tarihinden bu güne kadar köyümüzü ziyaret eden bir kurum olmadı. Köyümüze kadar gelip çiftçimizi yerinde bilgilendirmeleri çok güzel bir uygulama. Köyümüze kadar gelip vatandaşlarımızı SGK hakkında bilgilendiren SGK İl Müdürüne ve Müdür yardımcılarına teşekkür eder başarılar dilerim.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.