Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/354f0eb7eb198b8afd029d7ddfcc8507.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Senin için fazla ilaç, onlar için hayat demek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Senin için fazla ilaç, onlar için hayat demek

Sağlık

Şanlıurfalılara seslenen Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem; “Senin için fazla ilaç, onlar için hayat demek kampanyası ile Suriyelilere yardım çağrısında bulunuyorum” dedi.

Yaklaşık 3 yıldır Suriye’de yaşanan iç savaştan dolayı ülkemize kaçan 900 bin Suriyeli’den yaklaşık 150 bin Suriyeli Şanlıurfa’da yaşıyor.

 

Devlet tarafından vurulan Suriyelilerin hazin kaçışı neticesinde beslenme sıkıntısı ve kötü şartlardan dolayı hastalığa daha çok yakalanıyorlar.

 

Suriyelilere yardım elini uzan Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu bu duruma çözüm bulmak için ilaç kampanyası başlattı. Konuyla ilgili olarak Şanlıurfalılara çağrıda bulunan Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem; “Suriyeli mağdur kardeşlerimize bizden artan ilaçları kampanya ile onlara ulaştırıyoruz. Hem ilaçların çöpe gitmesini önlemek hem de mağdur Suriyelilere yardım elimizi bu şekilde uzatmak istiyoruz. Duyarlı Şanlıurfalı kardeşlerime ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlaç toplanma merkezleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan STK yardım platformu ve Balıklıgöl girişinde bulunan STK yardım platformuna ilaçları teslim edebilirler. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.