Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sason Devlet Hastanesi'ne başhekimliğine Dilfuza Ağalıoğlu atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sason Devlet Hastanesi'ne başhekimliğine Dilfuza Ağalıoğlu atandı

Sağlık

Batman'ın Sason ilçe Devlet Hastanesine yeni başhekim atandı.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı olan Sason Devlet Hastanesi’ne yeni başhekim atandı. Yaklaşık 3 yıldır Sason Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Dilfuza Ağalıoğlu yeni görevine başladı.

1975 Semerkand doğumlu olan Ağalıoğlu ilk, Orta ve Üniversite öğrenimini Semerkand’ta bitirdi. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmet Yükümlülüğü gereğince Batman Sason Devlet Hastanesi’ne atandı. Yaklaşık 3 yıldır Sason Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr.Ağalıoğlu, evli 2 çocuk annesi.

Başhekim Uz. Dr. Dilfuza Ağalıoğlu atandığı görev ve hedefleri ile ilgili şöyle konuştu: “Genel Sekreterimiz Dr. Hakan Pamukçu’nun tasarrufunda almış olduğum bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmek için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte büyük gayret göstereceğiz. Hedefimiz, sağlıklı hizmet sunarak Sason Devlet Hastanesi’nden herkesin memnun kalarak ayrılmasını sağlamak ve kalite çıtasını en yükseğe çıkarmaktır.” dedi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.