Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'ya enjektör fabrikası açacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'ya enjektör fabrikası açacak

Sağlık

Harran Otel'de düzenlenen, İpek yol Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrenci ve Velilerle Kaynaşma Toplantısında katılımcılara, sağlık alanındaki gelişmeler hakkında bilgi verildi.

İpek yol Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yönetimi Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, konferansın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte ilk kez 50 milyon TL'ye mal olacak bir enjektör fabrikası kuracaklarını belirtti.
Türkiye'nin enjektör ihtiyacının büyük bir bölümünü dışarıdan sağladığını aktaran Çınar, şunları kaydetti:
''Şanlıurfa'da 2. Organize Bölgesi'nde 32 bin metrekarelik alana enjektör fabrikası kuracağız. Projesini ve alt yapısını tamamladığımız fabrika 6-7 ay içerisinde üretime geçecek. Fabrikamızda 200 kişi istihdam edeceğiz. 50 milyonluk yatırım bize 10 yıl içerisinde 56 milyon TL olarak geri dönecek.'' Daha sonra sözlerine devam eden çınar, Şanlıurfa'ya 1500 kişilik bir okul kazandırdık. Lisemizde okuyan öğrenciler iş kalmayacak, okullarını bitirdiği gibi hastanede çalışmaya başlayacaklardır. İnsanlığa yapılan yatırımın en hayırlısı sağlık alanında yapılan yatırımdır. Biz bu yüzden sağlık alanını seçtik. Maddi ve manevi yatırı büyüktür. Hastanemiz faaliyete geçtiği zaman 940 kişi istihdam edecektir. Bu Şanlıurfa için büyük iş alanında büyük bir istihdam olacaktır. 240 yataklı olan hastanemiz bu bölgenin en büyük ve en konforlu olan hastanesi haline gelecektir. Enjektör fabrikası, okulumuz ve hastane ile beraber 300 kişiye iş istihdamı sağlayacağız''şeklinde konuştu. Daha sonra öğrencilerin velilerine ilk dönem karneleri verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.