Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da Öğretmenler sigara bırakma sözleşmesi imzaladılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Öğretmenler sigara bırakma sözleşmesi imzaladılar

Sağlık

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Turan İlk ve Ortaokulunda öğrencilere kötü örnek olmamaları için yıllardır bağımlısı oldukları sigarayı bırakmak için öğretmenler kendi aralarında hazırladıkları bir sözleşmeyi imzaladılar.

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Turan İlk ve Ortaokulunda öğrencilere kötü örnek olmamaları için yıllardır bağımlısı oldukları sigarayı bırakmak için öğretmenler kendi aralarında hazırladıkları bir sözleşmeyi imzaladılar. İmzaladıkları sözleşme ile hepsi birden anlaşsa dahi bozulamayacağına dair madde konuldu. Ve okulda sigara içen öğretmenler altına imza koydular. 
Anlaşmaya uymayarak sigara içmeye başlayan kişilere verilecek olan ceza ise köyde kuzu çevirme olduğu şeklinde bir madde eklendi.

İŞTE SİGARA İÇEN ÖĞRETMENLİRİN ALTINA İMZA ATTIKLARI O SÖZLEŞME:

“Aşağıda isimleri ve soy isimleri bulunan kişiler 25 02 1019 Pazartesi sabah başlamak üzere 14 Haziran okul bitiş saatine kadar sigara içmeyeceklerine dair huzurunda söz vermiş. Sözün bulmaması halinde imzası bulunan tüm kişiler tüm masrafları onlara ait olmak üzere bir kuzu alıp Ahmet Dağ’ın köyünde ziyafet verecektir. Ziyafet sonrası ant bitmiş olacak. Ondan sonra sigara içip içmemesi O kişilere ait olacaktır. Anlaşma kesinlikle bozulmayacak. Tüm kişiler birlik olsa bile anlaşmaya sadık kalınacaktır kesinlikle sigara içen kişi affedilmeyecek. işbu sözleşme tarafımızdan imza altına alınmıştır.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Mehmet 5 Yıl Önce

Örnek bir davranış yapan öğretmenleri tebrik ediyorum...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.