Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da Koronavirüs'te en çok hangi bölgeler riskli?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Koronavirüs'te en çok hangi bölgeler riskli?

Sağlık

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulamasında corona virüsü riskini içeren harita erişime açıldı. Haritaya bakıldığında ise Şanlıurfa’daki risk alanlarını da görebilmek mümkün oluyor.

Hayat Eve Sığar uygulaması vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler arasında vatandaşları bilgilendiren Hayat Eve Sığar uygulaması da yer alıyor.

Uygulama ile vatandaşlar sağlık durumlarında değişim gördüklerinde, bunu uygulamada her gün doldurabildikleri sağlık testiyle bildirebiliyor, bulundukları konumdaki risk haritasını görebiliyorlar.

Yeşil bölge en düşük, sarı bölgeler orta riskli, kırmızı ise yüksek riskli bölgeyi ifade ediyor. Bununla beraber harita üzerinden herhangi bir işarete yer verilmeyen bölgelere de sıkça rastlamak mümkün.(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.