Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık-Sen'den Yeni Başhekim Yetişgin ‘e Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık-Sen'den Yeni Başhekim Yetişgin ‘e Ziyaret

Sağlık


Şanlıurfa Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski başhekiminin Balıkesir’e atanmasından sonra yerine atanan yeni başhekim Uz. Dr.Abdülkadir Yetişgin ‘e ziyarette bulundu.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölge hastanesi olma sebebiyle Şanlıurfa ve sendikamız için önemli bir yeri olduğunu belirten Şube Başkanı ATÇI; halkımızın sağlık hizmetlerinden en güzel faydalanmalarının, çalışan personelin huzurlu bir çalışma ortamının sağlanmasıyla olabileceğini söyledi. Sağlık-Sen’in yetkiyi aldığı günden bu yana sağlık ve sosyal çalışanları adına birçok kazanımları olduğu, 2011 yılı itibarı ile ülkemizde 135 bin üyeye, Şanlıurfa’da da 3200 üyeye sahip bir sivil toplum kuruluşu olduğu ve çalışanlar adına atılan her adımda sağlık-sen’in katkısının bulunduğunu belirten başkan, hükümetle ilk defa toplu sözleşme masasına oturacağımız ağustos ayında özelde 135 bin genelde 400 bin sağlık çalışanının haklarını en iyi şekilde savunacağını vurguladı. Sivil Toplum Kuruluşları’nın Türkiye’deki önemine değinen yönetim kurulu üyeleri yeni görevine atanan başhekim Yetişgin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren başhekim, çalışanlar için Sağlık-Sen’in sendikalar arasında önemli bir yerinin olduğunu, Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşları’nın gerekli olduğunu ve sendikaların bir kurumdaki iş barışının sağlanması ve çalışanların verimliliği açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, Başkan ATÇI ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.