Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık müdürlüğü köyleri geziyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık müdürlüğü köyleri geziyor

Sağlık

Ceylanpınara bağlı mengene köyünde yaşayan vatandaşlar köylerinde yolun, elektriğin suyun olmamasından dolayı problemli yalnız buna karşın sağlık müdürlüğünün de aylık rutin olarak gerçekleştirdiği kontrollerden, sağlık taramalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

Dün Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan DEMİR, Sağlık Müdür Yrd. M. Yaşar ŞİMŞEK, Sağlık Müdür Yrd. Sait KOYUNCU devlet üretme çiftliğinde yaşayan 5000 e yakın köçerin olduğu mengene köyünde incelemelerde bulundular.

Ayrıca sağlık müdürlüğüne bağlı gezici sağlık araçları her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri sağlık taramasını yaptılar.

Gezici sağlık araçları gebe bayanların kontrolleri, çocukların ve diğer köyde yaşayan vatandaşların sağlık sorunlarını yerinde çözmek için gerekli muayene ve tedavilerini gerçekleştirdiler.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.