Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık Müdürlüğü basını yanlış yönlendirince!...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık Müdürlüğü basını yanlış yönlendirince!...

Sağlık

Şanlıurfa Valiliği ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünün ters düşmesi nedeniyle Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın düzenledeği toplantıyı basın mensupları takip edemedi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından Cumartesi günü basına geçen bilgi notunda Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın Pazar günü Sağlık Müdürlüğünde saat 9:00'da basın toplantısı düzeleyeceğini bildirdi.

 

Ancak gece aynı günün yarısı Sağlık Müdürlüğü tarafından "Sağlık Bakan Yardımcısı Agah KAFKAS 28.04.2013 pazar sabahı 11:30 da bütün basına İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda basın açıklaması olacaktır" diye bilgi notu geçildi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenllik Bakanı Faruk Çelik'in saat:10:30 itibarı ile Şanlıurfa'ya gelişinden dolayı programlar çakıştı. Ancak daha sonra basın açıklaması saat: 90:00'da yapılınca basın mensupları ters köşeye yatırıldı.

Bu nedenle Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın açıklamalarını Sağlık Müdürlüğünün gönderdiği bülten ile değerlendirebildik.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.