Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Özyavuz hastaneyi ziyaret etti.
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Özyavuz hastaneyi ziyaret etti.

Sağlık

 Hasta yakınları ile bir araya gelen Özyavuz, geçmiş olsun dileklerini sorarken, doktorlardan da hastalar hakkında bilgi aldı. Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi misafirhanesinde hasta yakınları ile birlikte bağdaş kurup hasta ziyaretlerini gerçekleştiren Özyavuz'a Hastane Başhekimi Opr. Dr. İdris Ahmet Çakır'da eşlik etti.

Basın Danışmanlığı aracılığıyla yaptığı açıklamada, vatandaşların iyi ve kötü zamanlarında hep yanlarında olduklarını dile getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz moral için bu tür ziyaretlerin çok iyi olduğunu söyledi. Özyavuz; "Şanlıurfa'ya geldiğimiz süre zarfında ziyaretlerimiz sürekli devam ediyor. Vatandaşımızın iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olmak bizlerin görevidir. Bizler seçimden seçime vatandaşımızın yanında değiliz, her zaman onların yanındayız'' dedi.

Vatandaşlar da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'un ziyaretlerinden ötürü çok mutlu olduklarını ve böylesi kötü anlarında yanlarında gördükleri için de teşekkür ettiler.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.