Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Lösemi hastası çocuklara moral ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Lösemi hastası çocuklara moral ziyareti

Sağlık

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri, Çocuk Hastanesinde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Yenişehir gençlik merkezi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Çocuk Hastanesi Onkoloji bölümüne giderek burada yatan hasta çocukları ziyaret etti. 

YGM üyeleri yatan hasta çocukları tek tek ziyaret etmek suretiyle kısa bir süre de olsa sohbet edip, hatırlarını sorarak onlara kitaplar hediye etti.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, ziyaret ile ilgili bilgi vererek, “ Bu haftanın önemine binaen, gençlerimizle çocuk hastanesine gidip, burada yatan hasta çocuklarla buluşmalarını, bir nebze de olsa onlara moral vermelerini sağladık. Buna benzer duygusal etkinliklerimiz sürecek.” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise, “Lösemili çocuklar haftasında Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri anlamlı bir etkinliğe imza attı. O hasta çocukları ziyaret ederek onlara moral oldular. Her zaman olduğu gibi yine gençlerin yanındayız.” diye konuştu. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.