Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kur'an Kursu öğrencilerinden örnek davranış
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kur'an Kursu öğrencilerinden örnek davranış

Sağlık

Mersin'in Tarsus ilçesinde Kur'an kursu öğrencileri, açılış çalışmaları devam eden Kız Öğrenci Yurdu'na yardımda bulundu.

Tarsus merkez Site Kız Kur’an kursu öğrencileri, müftülük tarafından açılacak olan Tarsus Diyanet Vakfı Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu için bağışta bulundular.

Öğrenciler tarafından toplanan bağışları Tarsus Müftüsü Hayri Erenay’a teslim eden Merkez Site Kur’an Kursu Öğreticisi Sevilay Celep, “Tarsus’umuzda 8 katlı Kız Öğrenci Yurdunun bir an önce hizmete başlamasına yardımcı olmak amacıyla karınca kararınca elimizden geldiğince yardımcı olmak istedik. Öğrencilerimizin bu içten davranışı karşısında çok duygulandık.” dedi.

Müftümüz Hayri Erenay, bağışta bulunan öğrencilere ve kurs öğreticileri Sevilay Celep ve Necla Göçmen’e bu duyarlı ve anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.  (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.