Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kışlıklar vitrindeki yerini aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kışlıklar vitrindeki yerini aldı

Sağlık

Havaların soğumasıyla kışlık kıyafetler vitrinlerdeki yerini alırken Batmanlı esnaflar bu yıl kışlık giysilerin fiyatlarında yüzde 15 artış olduğunu belirtti.

Kışın yaklaşmasıyla birlikte vitrinlerde yazlık elbiseler yerini kışlık elbiselere bıraktı. Batmanlı esnaflar, bu yıl kışlık ürünlerde yüzde 15 gibi bir fiyat artışı olduğunu ve satışlarda biraz durgunluk olduğunu belirtti.

Yaz sezonunu kapatan giyim mağazalarında sonbahar kış kıyafetleri vitrinlerdeki yerini aldı. Son zamanlarda mağazalarda özellikle mont, çizme ve kazak gibi kışlık ürünler tercih edilen ürünler arasında. 

Kışa hazırlıksız yakalanmak istemeyen Batmanlılar ise yavaş yavaş kışlık elbise alışverişine çıkıyor.

Kurban Bayramı'nın ardından işlerinin düştüğünü ifade eden Batman esnafı Emre Ok, “Henüz tam anlamıyla kış gelmediğinden dolayı işlerimizde hareketlilik olmuyor. Şu anda tüm kış hazırlıklarını yapmış durumdayız. Bir an önce işlerimizin açılmasını bekliyoruz. Dolardan dolayı bu sene kışlıkların fiyatlarında yüzde 15’lik bir artış vardır. Yaşanan olaylar ve fiyatların yükselmesi nedeniyle piyasada bir durgunluk hakimdir.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.