Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kazılan hendeklerde patlayıcı şüphesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kazılan hendeklerde patlayıcı şüphesi

Sağlık

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı bir mahallede PKK'lilerin kazdığı hendekte patlayıcı şüphesinin olduğunu mahalle sakinleri, yetkililerden bir an önce bu hendeğin kapatılmasını ve barikatların kaldırılmasını istediler.

Merkez Sur ilçesinde 4 günlük sokağa çıkma yasağında barikat ve hendekler polis tarafından kaldırılırken Fatih Paşa Mahallesi’nde bulunan barikatın içeresinde patlatıcının olduğu iddiasıyla kaldırılmaması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Sur ilçesine bağlı Fatih Paşa Mahallesi Şaloğlu Sokağında PKK’lilerin kazdığı hendeğe patlayıcının yerleştirdiği iddiası mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Konuyla ilgili görüştüğümüz mahalle sakinlerinden Fahri Gül, “Bu hendek kazılınca daha derindi. Burada taş vardı şimdi ise içine başka yerden getirdikleri toprakla doldurulmuşlar. Biz bu hendekte patlayıcının olduğundan şüphelendik defalarca polise ihbar ettik, polisler gelip bakıyor. Kaldıracağız diyorlar ama hala kaldırmadılar. Çocuklarımızın dışarıya çıkmasına izin vermiyoruz her an bir patlama olabilir korkusu var içimizde. Evimizin içinde huzur kalmadı, tedirginlik içerisindeyiz her an bir patlama olacak mahalle sakinleri zarar görecek diye endişeleniyorum.” Diyerek içinde bulundukları olumsuz durumu dile getirdi.

Hendek ve barikatın kaldırılmasını isteyen Gül, “Polis gelip bu hendek ve barikatta korkarak, çekinerek bakıp gidiyorsa bir vatandaş hayli hayli korkar. Çocuklar daha fazla korkar. Bu barikat ve hendeklerden dolayı hep stres altında yaşıyoruz. Yetkililerden bir an önce bu hendeğin kapatılmasını ve barikatın kaldırılmasını istiyorum.” diye konuştu. (Mustafa Kaynak / M. Hüseyin Temel – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.