Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı

Sağlık

Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin temel atma töreni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleşti.


Törene Bakan Çelik’in yanı sıra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, M.Emin Önen, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.
Burada kısa bir konuşma yapan Bakan Çelik Şanlıurfada çok güzel şeyler oluyor çok kısa bir süre önce Eyyübiye devlet hastanesinin temelini attık. İnşallah 1-1,5 yıl gibi kısa bir süre sonra 550 yataklı hastanemiz hizmete girmiş olacak ve böylece Şanlıurfamızın sağlık sorunlarına çok ciddi bi şekilde çözüm bulmuş olacağız diyerek karaköprü ağız ve diş sağlığı merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Temel atma töreninin ardından yine Karaköprü’de yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Burada, Şanlıurfalıların merkezi hastanelerin yanında bu tür sağlık merkezlerinden de sağlık hizmeti alacağını belirten Bakan Çelik tesisin hayırlı ve uğurlu olmasın diledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.