Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KAMU SAĞLIK – SEN’DEN REKTÖR ÇELİK’E ZİYARET
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KAMU SAĞLIK – SEN’DEN REKTÖR ÇELİK’E ZİYARET

Sağlık

Kamu Sağlık İşçileri Sendikası (KAMU SAĞLIK – SEN) Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik’i ziyaret etti.


Osmanbey Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde Kamu Sağlık – Sen Başkan Yardımcısı İsa Onur, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Guli Aslan ve Abdulatif Kabataş hazır bulundu.
Rektör Çelik’e yapılan hayrlı olsun ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Kamu Sağlık – Sen Genel Başkan Yardımcısı İsa Onur; “Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın Mehmet Sabri Çelik hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Genel mana da sağlık çalışanlarımızın sorunları hepimizin malumu. Bizler sağlık çalışanlarımızın sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında, şayet çorba da tuzumuz olacaksa, elbette ki bir dizi ziyaretler ve çalışmalar yapacağız. Bu bağlamda bundan sonraki tüm süreçlerde sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek adına girişimlerde bulunmaya devam edecek ve ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.