Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İstanbul'da ebola karantinası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İstanbul'da ebola karantinası

Sağlık

Yabancı uyruklu bir kişide ebola bulunduğu şüphesiyle İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinin, karantinaya alındığı bildirildi.

 Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, yabancı uyruklu bir hastanın Ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alınarak, Acil servis personeli ve vatandaşlara maske dağıtılarak boşaltıldı.

 

Edinilen bilgiye göre 18.00 sıralarında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen bir hastada Ebola virüsü şüphesi nedeniyle hastanenin acil servisi boşlatılarak, hastalar acil servisten başka hastanelere sevk edilirken, hasta yakınlarına da maske dağıtılarak hastaneden uzaklaştırıldı.

 

Bu arada hastanenin acil servisine gelen hastalar, karantina nedeniyle başka hastanelere yönlendirildi. Hastane önünde bekleyen hasta yakınlarının tedirgin bekleyişleri sürüyor.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.