Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İl Genel Meclisinde Sağlık konuşuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İl Genel Meclisinde Sağlık konuşuldu

Sağlık

Her ayın ilk Pazartesi günü yapılan İl Genel Meclisi birleşimlerinin Nisan ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Bugün ki birleşimde Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürlüğü meclis üyelerine bir sunum yaptı.

Sunumun ardından ise meclis üyelerinin soruları yanıtlandı. İl Genel Meclisi’nde ayrıca GAP Havaalanının yıllardır tartışmalara neden olan yer sorunu da, bugün okunan raporlarda yanıtı bulanlar arasında yer aldı.

 

Nisan ayının ilk birleşiminde İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün meclis üyeleri için hazırladığı sunumda, yakın tarihte Türkiye genelinde kurulan Halk Sağlığı Müdürlüklerinin sorumluluklarından bahsedildi.

 

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Cihan kentteki her türlü faaliyetin Halk Sağlığının faaliyet alanı içine girdiğini belirterek örnek olarak ise asfaltlamaların insan sağlığı için öneminden bahsetti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.