Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbo'nun doktoruna tehdit; 'seni öldürürüz'
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbo'nun doktoruna tehdit; 'seni öldürürüz'

Sağlık

Bakü'de tedavi olan İbrahim Tatlıses'in doktoru Azeri bioenerji uzmanı Nuride Küskün Şuşalı, çarpıcı bir itirafta bulundu.

Şusalı, kendisine "Onu iyileştirirsen seni öldürürüz" diye tehdit telefonu edildiğini söyledi. Uğradığı silahlı saldırıda sol kolunu ve sesini tam olarak kullanamayan İbrahim Tatlıses, tecdavi olmak için Azerbaycan'a giderek, "Onu iyileştirebilirim" diyen bioenerji uzmanı Nuride Küskün'le bir araya geldi.

Bakü Havaalanı'ndaki buluşma görüntüleri Azeri haber sitesi publika.az'da yayınlanırken, Bioenerji uzmanı Şuşalı, Azeri haber sitesi gun.az'a çarpıcı bir itirafta bulundu.Suşalı, "Bana 'İbrahim Tatlıses'i iyileştirirsen seni öldürürüz!' diye tehdit telefonu geldi. Ama bana kimse bir şey yapamaz. Onun için gerekirse ölüme giderim!" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.