Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hastaneye felçli gitti, yürüyerek taburcu oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hastaneye felçli gitti, yürüyerek taburcu oldu

Sağlık

Yüksekten düşme sonucu felç geçiren hasta, tedavi gördüğü Batman Bölge Devlet Hastanesinden yürüyerek taburcu oldu.

Yüksekten düşme sonucu omurgasında oluşan kırık nedeniyle, bacakları felçli durumda Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülen İremnur Güney adlı hasta, tedavi sonra yürüyerek taburcu oldu.

Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Bölge Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “15 yaşındaki İremnur Güney, yüksekten düşme sonucu omurgasında kırık gelişmiş, hastanın bacaklarında felç ve idrar-gaita kaçırma şikayetleri ile hastaneye getirilmişti. Zamanında yapılan başarılı ameliyat sonrası, fizik tedavi görmesine gerek kalmadan bacaktaki felç durumu düzeldi. 1 aylık takip sonrasında idrar ve gaita kaçırma şikayetlerinde belirgin düzelme oldu.” dedi.

Yürümeyi doktoruna borçlu olduğunu söyleyen İremnur Güney şunları söyledi:

“Yüksekten düşme sonucu omurgam kırılmıştı. Hastaneye getirildiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Bu yetmiyormuş gibi bir de idrar kaçırma sorunuyla karşılaştım. Dünyam başıma yıkılmıştı. Ölünceye kadar böyle kalacağımı sandım. Tedaviye başladığımızda umudum yoktu fakat, doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve bana iyi olacağımı bunu başarabileceğim konusunda devamlı telkinlerde bulundu. Doktoruma inandım, buna beni inandırdı. Bir aylık tedavim sonucunda yürüyerek taburcu oldum. İdrar kaçırma sorunuma gelince onun da zamanla geçeceğine inanıyorum.”
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.