Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hastanelerde bayram yoğunluğu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hastanelerde bayram yoğunluğu

Sağlık

Kurban Bayramının ardından tam kapasite ile çalışmaya başlayan hastanelerde aşırı et tüketimi nedeni ile artan yüksek tansiyon ve kalp hastalıkları şikayeti ile başvuranların oluşturduğu yoğunluk dikkat çekti.
Aşırı et tüketimi ile tetiklenen hastalıklarda Kurban Bayramı nedeni ile artış olduğu gözlemleniyor. Et tüketiminin zaten yaygın olduğu Şanlıurfa’da da Kurban Bayramı ile birlikte başta kalp rahatsızlıkları ve yüksek tansiyon olmak üzere birçok konuda artan şikayetler dikkat çekiyor.
Yoğunluk nedeni ile hastane koridorlarında yürümekte güçlük çeken hastalar, sabırla sıranın kendilerini gelmesini bekledi. OSM Ortadoğu Hastanesinin de yoğunluktan nasibini aldığı ve bugün bakılan hasta sayısının beklenenin üstünde olacağı bildiriliyor.

www.balikligol.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.