Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hastaneden 'fuhuş' haberine yalanlama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hastaneden 'fuhuş' haberine yalanlama

Sağlık

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinden “Hastane Otoparkında fuhuş” haberine yalanlama geldi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklama; “Şanlıurfa’da bazı yerel basın organlarında ve internet sitelerinde Şanlıurfa’da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda; aralarında biri yerel sanatçı ve ikisi kadın olmak üzere toplam 11 kişi gözaltına alındığı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği, yaklaşık 7 ay boyunca yaptığı çalışmalar sonucu, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında fuhuş yapıldığını tespit etti şeklinde haberlerin yer aldığı görülmüştür.



Yaygın bir Ajans tarafından 11 Haziran 2012 Pazartesi günü, servis edilen ve abonelerince kullanıldığı öğrenilen bu haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında fuhuş yapıldığı iddiaları gerçek dışı olup, diğer suçlarla ilgili yakalanan zanlılar gibi sadece bu olayda da gözaltına alınan 11 şahıs, sağlık raporları için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sadece muayeneleri yapılmıştır.

Şanlıurfa’da ve bölgedeki sağlık kuruluşları içinde en saygın kurumlardan biri olan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tüm yöneticileri özveri ile en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. İyi araştırılmadan kaynaklarından bilgi almadan yapılan bu haberde hastanemizin isminin karıştırılması üzüntü ile karşılanmıştır” denildi. 
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.