Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hastane önü oteli!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hastane önü oteli!

Sağlık

Yaz ayının gelmesiyle birlikte Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaların yakınları, aşırı sıcaklar etkisiyle hastanenin önünde bulunan bahçede geceyi geçiriyorlar.

 

Sıcaklığın gündüz 43, gece ise 30 derece dolayında olduğu Şanlıurfa'da vatandaşlar, bunaltıcı havalardan korunmak için çeşitli yollara başvuruyor. Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hasta yakınları, kavurucu çöl sıcakları sebebiyle geceyi hastane bahçesinde geçirerek hastalarından gelecek olan sevindirici haberleri bekliyorlar.

 

500 Yataklı Devlet hastanesinin bahçesine serdikleri halıların üzerine bekleyen vatandaşlar, yiyecek ve içeceklerini de tüketerek geceyi de burada geçiriyor.

 

Hastane çevresinde ilginç bir manzara ortaya çıkarken burada bulunan vatandaşların ise hallerinden son derece memnun oldukları gözleniliyor.

Murat Çiftçi / GAP Gündemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.