Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Tıp’ta yaşlı, engelli hastalar için 3 akülü taşıma aracı alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Tıp’ta yaşlı, engelli hastalar için 3 akülü taşıma aracı alındı

Sağlık

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaşlı, engelli ve yürümekte zorlanan hastalar için 3 akülü taşıma aracı alındı.

Harran Tıp’tan bir yenilik daha

Bölgenin en önemli sağlık merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kurumsal çalışmalarıyla hastaların dertlerine derman oluyor. 

Harran Tıp’ta yaşlı, engelli ve yürümekte zorlanan hastalar için 3 akülü taşıma aracı alındı. Alınan araçlarla hedeflenen acile gelen hastaların tomografi hizmetlerinde zaman kaybını ortadan kaldırmak açısından önem teşkil ediyor. Ayrıca, bu hizmet ile poliklinik girişinde özürlü, felçli, sakat hastaların alınıp asansöre kadar götürülmesi noktasında önemli katkı sağlıyor. Akülü taşıma araçlarıyla 120.000 m2’lik hastanenin 4 bloğunda hastalar daha kolay hizmet alabilecek. Öte yandan eczanedeki ilaçların dağıtımında büyük olanaklar sağlayacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.