Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Tıp'ta uyuşturucu madde ile mücadele seminer düzenlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Tıp'ta uyuşturucu madde ile mücadele seminer düzenlendi

Sağlık

ŞANLIURFA - Harran üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesinde uyuşturucuyla uyuşturucu madde ile mücadele seminer düzenlendi.

Şanlıurfa İl milli eğitim müdürlüğü AR-GE birimi, il müftülüğü ve Yeşilay Şanlıurfa şubesi işbirliğiyle madde ile mücadele kapsamında yürütülen seminerler dün ve bugün Harran üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesinde 250 personele 2 gün içinde seminer düzenlendi.

Bu seminerde Türkiye bağımlılıklarla mücadele eğitim proğramı kapsamında teknoloji, tütün ve uyuşturucu madde alanlarında hastane çalışanlarını bilinçlendirmek ve farkındalık düzeylerini arttırmak amacıyla Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik ve Yeşilay formatörü Reşat Gülşen bu eğitimi gerçekleştirdiler.

Eğitim esnasında şube başkanı Muharrem Çelik il valimiz sayın Abdullah Erin in il milli eğitim müdürü Şerafettin TURAN ve il müftüsü İhsan Açık ın bu konuda yaptığı çalışmalar konuya olan hassasiyetlerini katılımcılara iletti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.