Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Tıp Fakültesine Yeni Dekan Atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Tıp Fakültesine Yeni Dekan Atandı

Sağlık

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığını vekaleten yürüten Prof. Dr. Feridun Ökkafa görevden alınırken onun yerine göz hastalıkları alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Prof. Dr. Ali Şimşek atandı.

Edinilen bilgilere göre görevden alınan Prof. Dr. Feridun Ökkafa'nın yerine Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ali Şimşek bugün itibarı ile atandı.

Prof. Dr. Şimşek Üniversite hastanesi göz hastalıkları bölümünde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren bir hekim olarak Şanlurfa kamuoyunda adından söz ettirdi.
2019 yılında eğitime kapalı olan Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı olan ve öğretim üyesi sayısını ikiden sekiz öğretim üyesine çıkararak eksik olan katarakt, şaşılık merkezi gibi sekiz bölümün yanı sıra kornea nakli, enjeksiyon merkezi gibi bölgemizin ihtiyacı olan alanları açarak kısa sürede büyük başarı elde etti.

Prof. Dr. Ali Şimşek Tıp Fakültesi Dekanı olarak görev başı yaptı.
(urfa Gaste-Balikligol.com)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.