Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Gençlerimizi uyuşturucudan sporla kurtaracağız'
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Gençlerimizi uyuşturucudan sporla kurtaracağız'

Sağlık

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Yasin Yavuz, gençleri uyuşturucu bağımlılığından sporla kurtaracaklarını belirtti.

Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Diyarbakır il başkanlığına işadamı Yasin Yavuz’u atadı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı bürosunda açıklama yapan Yavuz, Diyarbakırlı gençlere faydalı olmak adına bu görevi kabul ettiğini söyledi.

Gençleri, toplumun yarası haline gelen uyuşturucu bağımlılığından sportif faaliyetleri teşvik ederek kurtaracaklarını belirten Yavuz, yapacakları ilk faaliyetin uyuşturucu ile mücadele kapsamında etkinlikler ve seminerler düzenlemek olduğunu dile getirdi.

“Amacımız, gençlerimizi spora yönlendirmek, sportif faaliyetler yapmaktır.” diyen Yavuz, “Diyarbakırlı gençlerimize faydalı olmak için bu görevi kabul ettim. İlk yapacağım faaliyet, özellikle kanayan yara haline gelen uyuşturucu ile mücadele kapsamında etkinlikler düzenlemek ve seminer çalışmaları yapmak.” ifadelerini kullandı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.