Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeni FETÖ Operasyonu: 52 Sağlıkçı için gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeni FETÖ Operasyonu: 52 Sağlıkçı için gözaltı

Sağlık

FETÖ terörö örgütünün sağlık ayağına büyük darbe vuruldı. FETÖ'nün sağlık imamı Doktor F.K.’nın da aralarında bulunduğu 52 hemşire, ebe, doktor ve sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Uşak’ta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, değişik sağlık kurumlarında çalışan FETÖ/PDY terör örgütünün “abi” ve “abla” yapılanmasını deşifre etti. Operasyonda, FETÖ/PDY terör örgütünün sağlık imamı Doktor F.K.’nın da aralarında bulunduğu 52 hemşire, ebe, doktor ve sağlık çalışanı gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen 52 zanlıdan 37’si tutuklandı.

Polisin elde ettiği bilgilere göre, sağlık imamı Doktor F.K., ona bağlı olarak “bayan/abla” yapılanması ve “erkek/abi” yapılanması bulunuyor. Abla yapılanmasının sorumluluğunu 17-25 Aralık öncesi Ş.Ç., sonrasında ise İ.B. yürütüyor. İ.B. aynı zamanda terör örgütünün mutemetliğini de yapıyor. İ.B.’nin altında 12 kişilik bir “bayan mütevelli heyeti” görev yapıyor. FETÖ/PDY abi yapılanmasının sorumlusunun ise S.A. olduğu belirlendi. S.A.’ya bağlı 9 kişilik bir “erkek mütevelli heyeti” bulunuyor.

Haberturk


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.